Picture
Leo med sin treårs present i munnen. Det är helt otroligt att Leo blir tre år idag! Tiden går så fort med dig min fina vän! Du finns alltid där för mig och jag kommer alltid att finnas här för dig! Min vackra hund!
 
Idag var det promenad runt skojs sjön med Elin och Filip. Det var en lång och härlig promenad och varmt var det med vilket var skönt. Så Leo han passade på att bada och idag så simmade han massor, :D
 
Picture
Leo och jag på väg mot skogs sjön
Idag var vi och badade på skogs sjön igen! Det var bra väder så vi passade på. Till och med jag gick ut till knäskålarna och tyckte att det inte alls var speciellt kallt. Och någon som inte alls tyckte att det var kallt det var Leo! Han badade på bra han. Och sen skulle han rulla sig som en tok när han kom upp! Och så rullade han sig i gås bajs med, jätte äckligt! Så då kastade jag i hans godis burk i vattnet så hoppade han igen så att gås bajset skulle försvinna. Sen sprang han som en tok på bryggan där vilket han brukar göra och när han ser att gässen kommer upp på land så springer han för allt han kan mot dem! Och när dem flyger ut en bit ut i vattnet så skäller han lite argt på dem sen bryr han sig inte mer om dem. Och när dem är i vattnet så bryr han sig inte alls om dem.Och nu kommer det MASSOR med bilder ifrån idag! :D
 
Picture
Nu som ni kan se så har Leo fått på sig sitt bärnstenshalsband, då han hade några fästingar som kröp på honom efter vi var och spårade och jag har även sett två styckena på Tussan. Så då tog jag på Leo det och det har funkat super än så länge! 

Leo som leker med hans helt egna och nya tennis boll :D
 
Idag så åkte Jag, Elin och Filip iväg för att göra spår med hundarna Leo, Enzo och Ruff. Leo har ju inte gjort spår på ca 1 år så jag trodde att det skulle ta tid för honom att komma igång med det igen. Så när vi kom fram så gick Filip iväg och la ett långt konkurrens spår. Under tiden så gick jag och Elin till ett annat ställe och la två korta 5 min spår till Leo. Vi började med att Elin la spåret och Leo fick se när hon gick ut sen fick han spåra efter någon minut och Leo fattade precis vad han skulle göra så jag blev super glad!! Sen så gjorde vi så att jag la ett spår och sedan kom tillbaka och gick spåret med Leo. Jag kommer tillbaks och tar Leo och han börjar spåra jätte bra! Och Filip och Elin gick ju bakom oss med och han störde sig inte alls på det. Men när spåret var slut så tog jag av Leo selen så han fick vara lös, och han tyckte att det var så kul med spåret så att han ville spåra vidare. Så vi lät honom göra det på egen hand. Men han slutade efter han hade spårat halva den vägen för jag gick otur nog genom ett träsk där så då hoppade jag mycket och så. Men sen på konkurrens spåret så var alla hundarna super duktiga!! Det var riktigt kul att se att det gick så bra för alla! Och det var ett långt spår med och alla hundarna lyckades super.
Picture
Enzo Leo Ruff
 
Picture
Idag har Tove följt med till skogs sjön. Det är en jätte bra stig att gå på. Man går kanske 15 min om man går i normal takt så är du framme vid badet sen kan man gå hem med och då brukar Leo vara väldigt trött efter det. Men idag så följde Tove med och Leo fick vara lös hela tiden, han lyssnade helt okej tyckte jag, han sprang inte ifrån oss. Men något han roade sig med väldigt mycket med att jaga ned änderna från bryggan det tyckte Leo var kul. Men när vi precis har kommit fram till badet så springer Leo vid kanten av vattnet och sen full fart fram mot en STOR död gädda som låg vid strand kanten! Vi drog upp den med några pinnar och den var tung som fasen! Det kändes som om att den vägde ca 15 kg. Jag har aldrig sett en sådan stor gädda i hela mitt liv! Sedan så gick vi hem en snabbis och sedan gick vi vidare till majbrasan i mjölby. Leo blev lite osäker när han hörde den höga musiken i början men han släppte det snabbt och brydde sig knappt. Men sen mitt i allt är det någon som smäller en smällare och då blev Leo väldigt osäker men han släppte det med väldigt snabbt förvånansvärt. Så vid hembyggs gården gick allt bra! Men sen när vi var på väg hem så sköt dem fyrverkerier vilket Leo inte tyckte om. Han blir väldigt osäker och drar allt vad han kan mot hemmet. Men som tur var det en bänk i närheten så vi satt på den och lyssnade på alla smällar och då slappnade han faktiskt av! När vi satt stilla så brydde han sig inte alls om fyrverkerierna. Sen satt vi kvar en liten extra stund efter det hade slutat, sen gick vi en liten om sväng hem och då släppte han det helt så han gjorde mig förvånad i dag många gånger på ett bra sätt! 

TACK min finaste bäste vän för att du ställde upp och tog bad bilderna på Leo! :D

 
                   Ett STORT tack till min fina bästa vän för att hon ställde upp på att filma!!! :D