Picture
Idag har Tove följt med till skogs sjön. Det är en jätte bra stig att gå på. Man går kanske 15 min om man går i normal takt så är du framme vid badet sen kan man gå hem med och då brukar Leo vara väldigt trött efter det. Men idag så följde Tove med och Leo fick vara lös hela tiden, han lyssnade helt okej tyckte jag, han sprang inte ifrån oss. Men något han roade sig med väldigt mycket med att jaga ned änderna från bryggan det tyckte Leo var kul. Men när vi precis har kommit fram till badet så springer Leo vid kanten av vattnet och sen full fart fram mot en STOR död gädda som låg vid strand kanten! Vi drog upp den med några pinnar och den var tung som fasen! Det kändes som om att den vägde ca 15 kg. Jag har aldrig sett en sådan stor gädda i hela mitt liv! Sedan så gick vi hem en snabbis och sedan gick vi vidare till majbrasan i mjölby. Leo blev lite osäker när han hörde den höga musiken i början men han släppte det snabbt och brydde sig knappt. Men sen mitt i allt är det någon som smäller en smällare och då blev Leo väldigt osäker men han släppte det med väldigt snabbt förvånansvärt. Så vid hembyggs gården gick allt bra! Men sen när vi var på väg hem så sköt dem fyrverkerier vilket Leo inte tyckte om. Han blir väldigt osäker och drar allt vad han kan mot hemmet. Men som tur var det en bänk i närheten så vi satt på den och lyssnade på alla smällar och då slappnade han faktiskt av! När vi satt stilla så brydde han sig inte alls om fyrverkerierna. Sen satt vi kvar en liten extra stund efter det hade slutat, sen gick vi en liten om sväng hem och då släppte han det helt så han gjorde mig förvånad i dag många gånger på ett bra sätt! 

TACK min finaste bäste vän för att du ställde upp och tog bad bilderna på Leo! :D

 
                   Ett STORT tack till min fina bästa vän för att hon ställde upp på att filma!!! :D
 
Det är så kul att träna frisbee med Leo nu då han har blivit så mycket mera intresserad av den! Men kan utveckla så mycket mera trix nu när han har blivit mera intresserad av den :)
 
Idag övningskörde jag med farmor till skogssjön där Leo fick vara lös och bada av det lilla vattnet som inte var is. Leo var badsugen men tyvärr så var det så mycket is så han kunde inte gå så långt ut. Men kul hade han det.
Picture
Årets första hopp från bryggan :)
Picture
Ett hopp som ser lite snyggare ut :)
 
Igår så åkte jag, Tove och mamma in till Linköping och jag köpte ett hurtta regntäcke till Leo. Ett grönt och fint. Så nu är vi redo för regniga dagar! Men sen på kvällen så såg jag att det regnade lite så då tänkte jag att vi skulle passa på att testa det. Men när vi kom ut så regnade det inte, så han fick en lång promenad med täcket på sig så han blev van vid det. I början så tyckte han att det kändes lite konstig så han gick lite lustigt och han kunde inte springa i det enligt honom fast i mitten av promenaden så hade han inga problem med att springa och klättra i det.
 
Leo såg en ljus sten under vattnet och trodde att det var en godis
 
Idag har jag haft min andra övningskörnings lektion på körskolan, dem tycker att jag är duktig och det går framåt! Så jag hoppas på att jag kan få mitt körkort snart så jag bara kan ta bilen och åka till BK när jag vill med Leo. Men senare idag så har vi varit ute och lekt och tränat lite i trädgården, det är kul att se hur mycket Leo har börjat uppskatta leksaker nu! Och vad han gillar att hålla fast i dem med! Han drar oftast inte till baka men han håller tag hårt och han släpper inte försten jag säger "tack". Tyvärr kunde vi inte träna någon frisbee idag då det blåste väldigt mycket men det kommer fler dagar för det. 
 
Äntligen börjar det bli varmt och all snö börjar töa! Det är jätte skönt att gå promenad i solen med Leo och han gillar det med. Och han gillar verkligen att han kan ligga ute på altanen och spana, det skulle han kunna göra en hel dag tror jag. 
 
Idag så gick vi en promenad och sedan hem, och då fick Leo leka med sin tiger! Leo är helt tokig i den bara hoppar in i den och allt. Men nu har han snart bitit av huvudet på den och så har han slitit upp ryggen på den så det blir att åka och köpa en ny någon dag.
 
Picture
Leo älskar att vara på studsmattan men när Frida kommer upp på den så vill han gärna busa med henne! Något av det roligaste han vet är att ta hennes mössa eller vantar, men det är något som han har kvar sen han var liten då han tycker att det är så kul när man jagar honom. Så då vill han gärna ta Fridas vante och sen vill han att hon ska jaga honom.