Från vänster till höger....
1. Elastisk belöningskampis Denna leksak är Leos topp 1! Leo han älskar att jaga, och han jagar allt ifrån katter, harar till rådjur och säkert större djur. Men när man drar denna på marken så tycker han att den är jätte rolig och hoppar och skuttar efter den. Och när han får tag på den så piper han några gånger med den sen bär han fint på den. Dock så vill han inte kampa alls med den, men man har ju en retriever. 
2. Röd boll Leo har aldrig gillar bollar! Det är de senaste tre månaderna som han själv har börjat visa lite intresse för det, och då har jag jobbat på det att han ska tycka att det är kul, och ja, det går framåt. Men denna boll sägs det att hundarna ska ha det svårt för att pipa med den, men det har inte Leo. I början så var han väldigt försiktig med denna boll, han plockade upp den fint och inte ett pip kom ifrån den. Men nu på senaste dar tycker han att det är kul att pipa med den på vägen tillbaks till mig. 
3. Kong wubba Denna leksak har vi aldrig testat i vatten än, men det kommer vi att göra när det blir väder för det. Men denna leksak tycker Leo är ganska kul, även fast den saknar pip. Men det är inte själva boll sakerna som han tycker är kul, det roliga med denna leksak tycker Leo är "snörena" 
 
Picture
Igår så var han världens duktigaste!! På våran promenad var han lös och sprang omkring som en tok, men om jag bara sa "Leo!" så tvär vände han och kollade på mig och då sa jag bara ett enkelt "kom hit" och han kom i full fart! Sedan gick vi ut på ett stort fält och där kastade vi boll och Leo var helt tokig i bollen! Jätte kul att se, sedan gick vi in en stund.

Sen när vi skulle ut så bestämde jag mig för att jag ville testa dummy sök ute. Trotts att det är ganska mycket snö ute än. Men vi går ut och gör det iaf, och snön var ganska djup och hård så dummyn åkte inte ned i snön. Men jag kastar ut dummyn ganska långt på ett fält och tänker "han kommer säkert inte riktigt förstå vad han ska göra så han kommer säkert bara gå ut till din och kolla på den..." Men vad fel jag kan ha!!! ist så bara SLÄNGER han sig ut i snön! Verkligen kastar sig fram och hämtar dummyn!! då blev jag förvånad och glad! Sedan gick vi lite längre bort där det stack upp gräs på vissa ställen, jag går ut en bit och kastar iväg dummyn, och lika dant där! Leo bara kastar sig ut för att hämta den! Sista gången så testade jag att gömma dummyn, och Leo gör likadant igen bara kastar sig ut. Han springer en bit och sedan ser han den inte med ögonen, men jag behövde inte ens kommendera honom att leta efter den, för så fort han inte såg den började han använda sin nos. Underbart att se!!! och han hittade den gömda dummyn och oj vad glad både Leo och jag blev! Och man såg på Leo när han apporterade vad glad han var! :D