Nu har jag filmat med min nya filmkamera. Det är ganska kul att filma tycker jag, jag är då lite ovan nu i början så det är lite skakigt vid vissa delar i videon. Sen vet jag inte hur man får bort texten i början och i slutet av videon. Men hoppas att ni tycker om videon och det kommer sä
 
Picture
På morgonen idag så har det nog varit Leos värsta morgon i hela sitt liv. Först så gick vi morgon rundan som vanligt men sen när vi kom in så bestämde jag mig för att trimma ner hans hår på tassarna ännu mera annars blir det stora snö kokor som han irriterar sig på när vi är ute och går. Så då trimmade jag ner det håret sen efter det så fixade jag "ful" håret på öronen och sen blev han borstad och sedan klippa klorna. Man såg hur Leo suckade och stånkade när jag höll på med honom, men han är jätte duktig när jag klipper honom för då ligger han still. Men sen när han såg klo tången då ville han gå och gömma sig, och sen nu när man klipper klorna på honom så morrar han gärna. Men han gör inget. Sen efter det blev det en rolig promenad, så då var livet kul igen tyckte Leo. Under promenaden så tränade vi lite sök då Frida var med och gud vilken fart han har när han ska söka, det är jätte kul att se! Och nu ligger han trött i min säng.

 
Picture
Lite gris öra på kvällen som lördags godis tycker Leo är fint
 
Picture
Idag så har Leo och jag sovit tills kl 10:00 Då vaknade jag av att Leo var lite morgon mys sugen, så då kröp han upp dig mig och pussade lite på min kind sen sov vi vidare en lite stund. Sen när vi vaknade så snöade det ute vilket både Leo och jag blev glada över! Sen så har jag klippt mig idag och efter det blev det lång promenad med massor av fotande. Dessa bilder blev jag väldigt nöjd med, jag tror mest att det var för att jag fotade när det var ljust ute, men gud vad det snöar! Det snör stora flingor med och massor så vi har jätte mycket snö har nu! Men sen hände det en tråkig sak när vi var ute och gick idag. Jag kopplade lös Leo och han var jätte duktig när han var lös, sen efter ca 2h promenad så kommer vi till vägarna och då bestämmer jag mig för att koppla Leo. Men tror ni att jag hittar något koppel? NEJ! Och då svor jag högt och då var det bara att gå tillbaks i fotspåren för att hitta mitt dyra koppel. För att vara på den säkra sidan om jag inte skulle hitta kopplet så ringde jag till Frida så sa jag till henne att hon skulle komma med ett koppel. Så hon gjorde det och kom och hjälpte mig med att hitta det andra kopplet. Vi gick i mina fotspår och Leo gick lite före som vanligt sen stannar Leo upp och krafsar lite i snön och där ligger kopplet!! Gud vad glad jag blev! Och Leo min buse hittade den. Sen efter det så var Leo JÄTTE duktig! Sen efter vi hittade kopplet går Leo mot en gran med lite buskar runt sig och då springer det ut en hare i all världens fart och då säger jag till Leo "NEJ!! STANNA! STANNA!" Och han stannade kvar men han stod på helspänn och helt beredd på att rusa efter. Sen när haren var utom syn håll sa jag till Leo "kom, så får du godis" och då kom han till mig. Då fick han massor ut av beröm! Och nu ligger han och sover i min säng.
(Här kommer en Stor bild bom på massor utav bilder från idag, vissa är redigerade andra inte.)